Bed en Breakfast

Accommodatie   Arrangementen   Prijzen en Reserveren

U bent van harte welkom voor een overnachting in onze sfeervolle Bed & Breakfast. Deze is gevestigd in een mooie, rustige en landelijke omgeving met een schitterend uitzicht over verschillende boomgaarden. De B&B is centraal gelegen in het Hart van de Betuwe tussen Tiel, Culemborg en Leerdam. Een prima startpunt dus voor diverse uitstapjes en activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Ook kanoën op de nabije rivier De Linge is mogelijk.

Wij beschikken in onze B&B over zes stijlvolle kamers, met in totaal 12 luxe bedden, die met een fruitthema, massief eikenhouten vloeren en een leuk zitje zijn ingericht. We hebben drie familiekamers, waardoor wij een uitstekende locatie zijn voor een overnachting met uw gezin. De accommodatie is ook op te delen als huisje met twee, vier of zes kamers. De B&B is daarom zeer geschikt als groepsaccommodatie en kunt u bij ons genieten van een leuk familie-uitje.

Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor minder validen. Op de eerste verdieping beschikken wij over vier slaapvertrekken. Beneden is een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het privé terras en tuin. In onze Boerderijwinkel wordt het Betuws Best ontbijt geserveerd met (h)eerlijke ambachtelijke Betuwse producten.

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om een fiets bij ons te huren.
Dit kan al voor € 8,50 per dag. Eén dag van te voren reserveren is gewenst.

Bed en Breakfast, Terras, Fietsverhuur, Agro-toerisme