Verjaardagarrangementen

Bij De Hoenderik is het mogelijk om uw verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid op een bijzondere locatie te vieren. Het feest zal plaats vinden in onze ruime moderne Boerderijwinkel. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes. U kunt voor ‘s middags een verjaardagsarrangement van drie of vijf uur reserveren.  Ook voor personeelsfeestjes en bedrijfsuitje aangevuld met eventueel een buffet of  barbecue. Tevens is het mogelijk om uw feestje ’s avonds bij De Hoenderik te vieren. Dit is al mogelijk vanaf € 15,50 p.p. Voor meer informatie klik op contact.

Kinderfeestjes

Appelsap maken

Bij De Hoenderik kun je een leuk en orgineel kinderfeestje vieren! Bij het appelsap feestje wordt er eigen appelsap geperst en een leuk etiket gemaakt voor op de fles. Wil je dus van je eigen gemaakte appelsap drinken, kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar De Hoenderik! Klik hier om te kijken wat we allemaal gaan doen.

Appeltaartje bakken

Bij De Hoenderik kun je een leuk en origineel kinderfeestje vieren! Bij het appeltaart feestje wordt er een heerlijk appeltaartje gebakken, deze mag in een mooi door jezelf versierde doos mee naar huis. Wil je dus van je eigen gemaakte appeltaartje smullen, kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar De Hoenderik! Klik hier om te kijken wat we allemaal gaan doen.

Bed en Breakfast, Terras, Fietsverhuur, Agro-toerisme