Groepsactiviteiten vanaf 10 personen

Appelsap Persen € 17,00 p.p. Kom bij De Hoenderik uw eigen fles appelsap persen! Tevens kunt u genieten van onze heerlijke appeltaart en krijgt u een rondleiding over het bedrijf. Leuke activiteit voor het hele gezin!

Lunch vanaf € 14,50 p.p. Bij De Hoenderik kunt u van een (h)eerlijke uitgebreide lunch genieten met diverse soorten brood, beleg en fruit.

Demonstratie appelsap persen & proeven € 4,50 p.p. Tijdens een demonstratie appelsap persen laten wij u zien hoe onze (h)eerlijke appelsap wordt gemaakt. Daarna krijgt u natuurlijk een lekker glas eigengemaakt appelsap om te proeven.

Picknicken in de boomgaard vanaf € 15,50 p.p. U kunt bij De Hoenderik genieten van een lekkere picknick in de boomgaard. U krijgt van ons een rijkelijk gevulde mand per persoon die u op een mooi plekje in de boomgaard op kunt eten.

Rondleiding over het Fruitbedrijf € 3,50 p.p.(vanaf 10 personen) Tijdens een rondleiding over ons Fruitbedrijf inclusief een ritje met de pluktrein door de boomgaard vertellen wij graag hoe het bedrijf is ontstaan en over het reilen en zeilen op het bedrijf.

Bed en Breakfast, Terras, Fietsverhuur, Agro-toerisme