Picknicken in de boomgaard

U kunt bij De Hoenderik genieten van een lekkere picknick in de boomgaard. U krijgt van ons een rijkelijk gevulde mand per persoon die u op een mooi plekje in de boomgaard op kunt eten. Er zijn twee verschillende picknickmanden beschikbaar. Graag 1 dag van te voren reserveren.

Picknick vanaf 12 jaar à € 15,50

Picknickmand met een flesje puur vruchtensap, eigengemaakte appeltaart, een broodje ham, een broodje kaas, een bakje om in de Zelfpluktuin je eigen fruit voor bij de picknick te plukken en een boerderij-ijsje.

Picknick à € 9,50 voor kinderen tot 12 jaar

Picknickmand met een flesje puur vruchtensap, een broodje kaas, een lekkernijtje en een bakje om in de Zelfpluktuin je eigen fruit voor bij de picknick te plukken en een boerderij-ijsje.
Bijzonderheden:

  • De picknicks zijn inclusief een bakje om in de Zelfpluktuin eigen fruit te plukken voor bij de picknick, u krijgt instructie van ons mee. Uiteraard op basis van beschikbaarheid anders zorgen wij voor lekker fruit voor bij de picknick.
  • De picknickmanden zullen op de afgesproken tijd voor u klaarstaan in de boerderijwinkel.
  • De picknicks dienen uiterlijk 1 dag van tevoren gereserveerd te worden via Tel: 0345-576710. Het uiteindelijke aantal picknickmanden dat u 1 dag van tevoren heeft doorgegeven, is gelijk aan het aantal picknicks dat minimaal in rekening wordt gebracht.
  • Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

Bed en Breakfast, Terras, Fietsverhuur, Agro-toerisme